Crocchette al parmigiano
15 min bereidingstijd
20 min in de oven
Wat heb ik nodig:
personen
Bereiding:
- Verwarm de oven voor tot 220ºC. Verspreid de aardappelkroketjes over de bakplaat en bak ze in 15 minuten goudbruin.
- Hak intussen 15 gram rucola fijn. Hak ook de kappertjes fijn. Rasp de kaas en de knoflook.
- Meng de fijngehakte rucola met de kappertjes, de knoflook en de olijfolie. Breng de salsa op smaak met de balsamicoazijn, zout en peper.
- Leg de aardappelkroketjes dakpansgewijs in de ovenschaal. Bestrooi met de parmezaan en bak nog 5 minuten in de oven, tot de kaas is gesmolten.
- Bestrooi de parmezaankroketten met de rest van de rucola en serveer met de rucolasalsa.
- De eenvoud zelve, en met rucolasalsa op en top van smaak!
- Tip: De parmezaankroketten kunnen ook in de airfryer worden bereid (afhankelijk van de grootte moet dat soms in 2 porties). Bak de kroketten 12 minuten op 180 ºC, bestrooi ze met de parmezaan en bak nogmaals 3-4 minuten tot de kaas is gesmolten.
Benodigd product
Voedingswaarden per persoon
- 440 kcal
- 22 g vet waarvan 4 g verzadigd
- 50 g koolhydraten
- 8 g eiwit
- 5 g vezels
- 2 g zout
Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen